Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19/05/2024, 08.42.39

Комунальний заклад "Ліцей № 21" Кам'янської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали на наш сайт, і нам цікаво, хто ви є:
Всього відповідей: 169
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15.00.10
ЦІКАВА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ЄВРОКЛУБІВ м. КАМ’ЯНСЬКОГО

21.02.2023. В «Ліцеї № 21» відбулась зустріч  представників євроклубів 14 навчальних закладів нашого міста.

Вона проводилась в режимі онлайн і була присвячена Міжнародному дню рідної мови.

Під час відеоконференції представники євроклубу «Дружба» Ліцею № 21 ознайомили всіх її учасників з історією виникнення цього свята, з особливостями та цікавинками нашої рідної української мови. Вони запропонували всім  взяти участь в інтелектуально-розважальної вікторині «Знавці української мови» і надати відповіді на 20 запитань, пов’язаних із знанням мови. Всі учасники конференції успішно виконали це творче завдання.

Великий інтерес представники євроклубів проявили до участі в конкурсі на створення власного чотирьохрядкового вірша, перший рядок якого звучав так: «Той, хто рідну мову знає…»

І хоч на створення власних віршованих рядків відводилось тільки 5 хвилин часу, євроклубівцям всіх навчальних закладів вдалося створити справжні шедеври.

Методист методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Маргарита Миколаївна Бабенко зачитувала надіслані в чат прекрасні, створені євроклубівцямі вірші, і вони викликали у всіх справжнє захоплення.

А скільки нового та цікавого дізналися всі учасники і про українську пісню! Відомий такий факт, що у фонотеці Міжнародної організації ЮНЕСКО записано         15,5 тисяч українських пісень! Жодному народу світу не вдалося створити таку кількість пісень, як нашому народу. На другому місці за цим показником – італійський народ, пісенна творчість якого налічує 6 тисяч пісень.

Представники євроклубу «Дружба» ознайомили всіх учасників зустрічі і                           з актуальною інформацією про наступний 67-ий пісенний конкурс «Євробачення-2023», який буде відбуватися в травні цього року у Великій Британії в м. Ліверпулі.

Вони розповіли всім також багато цікавого про гурт «Tvorchi», який буде представляти нашу країну на конкурсі с піснею «Heart of Steel» («Сталеве серце»). Євроклубівці  Ліцею № 21  висловили впевненість в тому, що цей гурт гідно представить Україну на пісенному конкурсі і зможе поборотися у фіналі за 1 місце.

Учасник Євроклубу «Дружба» Владислав Саранча, учень 10-А класу, провів для всіх цікаву музичну вікторину. Він виконував під гітару українськи пісні, а євроклубівці інших навчальних закладів відгадували назву цих творів, їх авторів та виконавців.

Онлайн-зустріч представників євроклубів 14 навчальних закладів нашого міста завершилась спільним виконанням пісні «Ой, у лузі, червона калина».

Як гарно та натхненно співали всі учасники!

Проведена онлайн-зустріч надала всім євроклубівцям можливість дізнатися багато нового та цікавого, поспілкуватися, обмінятися думками та спланувати нові зустрічі в майбутньому, а отже вона стала новим кроком до успішного розвитку та зміцнення дружніх стосунків між всіма євроклубами м. Кам’янського.

Представнки євроклубу «Дружба» висловлюють щиру подяку  методисту методичного кабінету депатраменту з гуманітарниз питань Маргариті Миколаївні Бабенко за надану можливість представникам євроклубу «Дружба» провести онлайн-зустріч для інших євроклубів міста, а також за поради та рекомендації, надані в ході підготовки до запланованої відеоконференції.

Висловлюємо також щиру подяку представникам євроклубів 14 навчальних закладів нашого міста, які приєдналися до конференції та стали її найактивнішими учасниками.

На згадку про онлайн-зустріч представники цих навчальних закладів отримують у подарунок від євроклубівців «Ліцею № 21» календарі на новий 2023 рік, випуск яких став доброю традицією нашої шкільної організації. На цих календарях – малюнки учасників ЄК «Дружба», які стали переможцями шкільного конкурсу на тему:           «Наші мрії про Перемогу». Поряд з малюнками - найкращі побажання на Новий рік, а також такі слова: «Віримо, що 2023 рік стане роком Перемоги та відновлення миру в Україні!»

Ми впевнені, що саме так скоро і буде!

Учасники онлайн-зустрічі, представники євроклубу «Дружба» Ліцею № 21:

Зінченко Софія, Філімоненко Віолетта, Карпов Єгор, Гливяк Ілля, Саранча Владислав та  Тютюренко Данило

Переглядів: 78 | Додав: sergeyshchelochilin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz