Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19/05/2024, 08.31.52

Комунальний заклад "Ліцей № 21" Кам'янської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали на наш сайт, і нам цікаво, хто ви є:
Всього відповідей: 169
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12.00.04
УЧНІ 9-Б КЛАСУ ВЗЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ВЧИТЕЛЯ!

День Учителя - чудове свято!

Всесвітній день вчителя - день, коли розкриваються серця і всі вітають представників цієї благородної професії. Учитель - одна з найдавніших і складних професій! І як важлива роль педагога, який веде свого учня до знаньнаповнює духовними цінностями, формує особистість дитини - майбутнього громадянина своєї країни!

01.10.2021.  СЗШ № 21 традиційно креативно підійшла до організації святкування Дня вчителя! Основним елементом  урочистостей стало проведення дня Самоврядування, коли учні старших класів допомогать вчителям проводити уроки для школярів молодшого віку.

Приємно відзначити, що аж п'ятеро учнів 9-Б класу проявили ініціативу в цей святковий день передати знання своїм юним послідовникам!

Кіра Губа та Інна Рябуха під керівництвом викладача Міськів О.В. організували практичні роботи на уроці біології для учнів  6-х та 8-х класів, головною темою якої «Клітина - створення, будова і значення». Ознайомивши з теоретичною базою і пристроєм мікроскопа,  юні слухачі могли безпосередньо за допомогою збільшувального приладу розглянути структуру найпростішого мікроорганізму.

Прохор Нестерук, за узгодженням зі вчителем Щелочиліним С.О., вирішив показати майстер-клас на уроці інформатики. За ініціативою Прохора було встановлене необхідне програмне забезпечення на ПК, далі молодий здобувач знань з IT-технологій провів інструктаж і ознайомив учнів 8-А класу з найпростішими навичками програмування мовою Python.

Едуард Ладе та Валерія Кудря спробували свої сили на уроці фізкультури в 6-Б класі. Старшокласники дуже ретельно підійшли до організації занять з фізичної активності! План занять, за керівництвом наставника, кілька днів постійно змінювався.  За час розминки учні 9-Б, під наглядом вчителя, показали шестикласникам багато нових вправ, підказували як раціонально витрачати сили, правильно підтягуватися на перекладині! Едик і Лера провели рухливі заняття, футбол для хлопців і гру в м'яч для дівчаток!

Всі школяри залишилися дуже задоволеними як старшокласниками, що допомогали в цей святковий день своїм наставникам, так навчальним матеріалом, креативно, творчо і натхненно поданого «молодими педагами» з 9-Б класу!

А також в цей чудовий день учні нашого класу прикрашали кабінети вчителів святковими листівками, брали участь у флеш-мобах та танцювали на "Рухових перервах", а, найголовніше - вітали шановних педагогів з Днем працівника освіти!

Зі святом, дорогі вчителі! Нехай учні будуть гідні своїх педагогів! Нехай перед вашими вихованцями відкривається море можливостей і шансів! Успіхів і мудрості наставникам і учням!

 

З повагою, класний керівник 9-Б класу С.О. Щелочилін

Переглядів: 540 | Додав: sergeyshchelochilin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz