Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19/05/2024, 13.13.19

Комунальний заклад "Ліцей № 21" Кам'янської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали на наш сайт, і нам цікаво, хто ви є:
Всього відповідей: 169
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09.00.29
В ЛІЦЕЇ № 21 УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ НАВЧАЛЬНИЙ РІК!

01.09.2023. Перше вересня. День Знань. Початок ще одного навчального року в умовах повномасштабного російського вторгнення. На подвір’ї Ліцею 21 Кам'янської міської ради (директор Лариса Головаха) на урочистий захід зібралися педагоги, здобувачі освіти і члени їх родин. Провести за парти своїх доньок та синів з передової приїхали захисники України. На урочистостях були присутні міський голова Андрій Білоусов, директор департаменту Наталія Рева, депутат Кам’янської міської ради Марина Пахолько, головний спеціаліст відділу освіти Маргарита Бабенко. Зі слів вдячності українським воїнам, що незламно виборюють свободу і мир, аби наші діти мали  можливість відвідувати уроки, повноцінно навчатися та розвиватися  почав свій виступ очільник міста. Щирі побажання, мудрі настанови  уважно слухали і першачки, і випускники. Ліцеїсти отримували сюрпризи і подарунки: на свято завітали вихованці дошкільного навчального закладу №36 “Джелельце”, Подячним листом виконавчого комітету Кам’янської іської ради  та подарунки від міського голови отримали учень 11 класу Саранча В., голова батьківського самоврядування ліцею Лобарєва С., Подякою міського голови були вшановані вчителька німецької мови, керівник євроклубу “Дружба” Коваленко Л.М. та педагогічний колектив. У подарунок була презентована комп’ютерна техніка. Але подарунки на цьому не завершилися. Під час першого уроку в 1-Б класі (класний керівник Саканян К.Г.) з передової до своєї доні приїхав тато, зробивши свято для неї ще світлішим та радісним.

Весело і завзято дзвенів перший дзвоник в руках  здобувачів освіти Скорова І. (11-А клас) та Прядко А. (1-А клас), Добриди К. (11-Б) та Мартиненка М. (1-Б) та почався перший цього року святковий урок, який традиційно класні керівники присвятили боротьбі нашої держави за волю та свободу і незалежність, важливим аспектом були вправи та рекомендації зі збереження здоров’я. В 11 класах програмували успішне майбутнє, до тренінгу долучився і міський голова А. Білоусов.  Говорили про формулу  успіху, поділилися думками та секретами успішного планування життєвої стратегії.  Першачкам, що приїхали з різних регіонів України та поповнили велику шкільну родину м. Кам’янського для успішного на продуктивного навчання очільник міста презентував подарунки.Творчий колектив педагогів та учнів Ліцею 21 дарували музичні привітання.

Знову загуділи коридори Ліцею, знову почалося активне навчання та спілкування. Та ми маємо пам’ятати: кожного дня, і сьогоднішньому святу  ми завдячуємо Збройним силам України. Під їхним захистом  - є надія і віра: у дітей, у вчителів, у батьків! Величезна вдячність нашої освітянської родини Ліцею 21, хто робить реальним українське майбутнє. Щоб українські діти росли та навчалися під мирним небом України!

#Lyceum_21_Kamyanske

Переглядів: 73 | Додав: sergeyshchelochilin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz